HTML

Pairas netközelben kavargó gondolatai

Túl sok információ kering a neuronpályáimon, így ha éppen netközelben vagyok, hát virtuális papírra vetem pillanatnyi gondolataimat...

Friss topikok

Linkblog

Blog initiated.

2009.07.25. 00:36 :: Pairas

Lórem ipszum dolórem ama szix deu horibisz. - hangzik Lintabá barátom nyitóbeszéde blogomnak, ami valami latin szövegrészlet, de ugyanúgy illik ide, mint bármi más.

Üdv látogató, azért indítottam el ezt a virtuális naplót, hogy ha éppen eszembe jut valami hülyeség - illetve nemhülyeség, leírjam a nagyvilág számára, esetleg írjak valamit a nagyvilág egy-egy konkrét kérdésére, netán publikus véleményt formáljak.

A nevem *_______, tanulmányaimat jelenleg a *_________-ban végzem, érdekel a technológia, számítógépek, programozás, és főleg a kvantumfizika. Szeretem a rubikkockát, a 21 éves lányokat, a milli kaukázusi kefírt, és a kombínót, mert nyáron megy a klíma (habár nincs sok értelme, tekintve, hogy az ablakok kinyitása miatt bejutó menetszéllel ugyanez a hatás érhető el kevesebb áram pazarlásával, és nem sokkal lenne nagyobb a szénmonoxid-arány sem a levegőben... legalábbis a pöstieknek nemsokat nyomna a latba).

Akkor hát, vágjunk bele!

--------------------------------------------------
Következő bejegyzés várhatóan 50 éven belül

*Megj.:Szerk 2009.11.15-én: A nevemet s az iskolámat nem írom ki, még a végén 1-2 emberke kellemetlen helyzetbe kerülne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pairas.blog.hu/api/trackback/id/tr421266950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása